sunnuntai 8. toukokuuta 2011

18/52 Like Liquid MetalTällä viikolla en juurikaan ehtinyt käydä kuvailemassa, mutta aina sitä muutaman kuvan jossain välissä ehtii räpsäisemään. Kesä ja kilpailevat harrastukset painavat päälle, niin joutuu hieman miettimään ajankäyttöä tarkemmin.

Kävin kuitenkin yhtenä päivänä kuvailemassa meren rannalla ja oheinen kuva on otettu tältä pikaiselta kuvausreissulta. Mukana oli vain K-5, DA15mm, DA*300mm ja Tamronin macro putki. Ajatuksena oli lähinnä makroilla, mutta tuuli hieman liian navakasti, joten joutui keksimään jotain muuta kuvailtavaa. Kalliolla istuskellessa huomasin veden pinnan laineilevan pehmeästi ja aloinkin kuvailemaan meren pintaa pitkällä putkella rajaten. Kuva on otettu asetuksilla f11, 1/200s, ISO400. Himmensin aukkoa sen verran, että sain koko kuva-alueen riittävän tarkaksi. Vesi näyttää melkeinpä nestemäiselle metallille - tuostahan voisi rakentaa terminaattorin :)

Mutta ei tällä kertaa enempää. Toivottavasti ensi viikolla ehtisi hieman enemmän tähtäilemään metsikössä tai jossain muuallakin. Valkovuokkoja on ainakin metsässä paljon, joten ehkä niiden seassa voisi käydä taas ryömimässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti